Перевірка Кредитної Історії Онлайн Безкоштовно

13.11.2023

Кредитна історія визначає наше фінансове майбутнє. Вона є відображенням наших кредитних взаємин із банками та іншими фінансовими установами. Отримати доступ до цієї ключової інформації стало ще простіше завдяки можливості перевірити кредитну історію онлайн безкоштовно.

Безкоштовний Запит Кредитної Історії, для Чого?

Коли ви подаєте заявку на кредит, банк використовує вашу кредитну історію, щоб здійснити докладну перевірку. Це не лише формальність – це спосіб перевірити наявність поточних та вже сплачених кредитів, заборгованості за ними, а також вашу дисципліну у виплатах.

Що Ви Дізнаєтесь, Здійснивши Запит Кредитної Історії?

Українське бюро кредитних історій безкоштовно надає вам детальну інформацію. Ви отримаєте перелік ваших кредитів, їх статус, інформацію про протермінування платежів, а також аналіз дисципліни виплат у минулому.

Чому Важливо Відстежувати Кредитний Рейтинг безкоштовно?

Ваш кредитний рейтинг – це ваш фінансовий паспорт. Перевірити кредитний рейтинг необхідно бо від цього залежить, наскільки легко вам отримати новий кредит або кредитну картку. Високий рейтинг вказує на вашу відповідальність, тоді як низький може стати перешкодою при отриманні фінансової послуги.

Відновлення Кредитної Історії або оскарження інформації

Якщо ви стали об'єктом відмови через негативну історію, не відчувайте відчай – існує можливість відновлення кредитної історії. Виправлення помилок, регулярні платежі та фінансова дисципліна допоможуть вам покращити свій фінансовий статус. Коли виявляється, що дані не відображають вашу фінансову діяльність правильно, не засмучуйтеся. Закон дає вам можливість внести корективи. Якщо кредитор підтверджує, що інформація неправильна, корективи автоматично вносяться в кредитну історію. У випадках, коли кредитор відмовляє визнати хибність інформації, ви не залишаєтеся без захисту. Замість цього, ви можете додати коментар розміром до 100 слів до спірної інформації у своїй кредитній історії. Цей коментар визначає вашу точку зору та надає контекст, який може врахувати будь-який майбутній кредитор.

Illustration

Як Забезпечити Успішні Кредити. Поради Та Рекомендації

Щоб уникнути неприємних сюрпризів при поданні на кредит, слід регулярно здійснювати безкоштовний запит кредитної історії. Вчасні платежі та своєчасна виплата кредитів допоможуть утримати вас від негативних записів. У світі фінансів кожен документ, кожен платіж – це частина вашого фінансового статку. Бюро кредитних історій безкоштовно надає можливість перевірити дані про ваші кредити. Робіть це регулярно щороку, щоб ваша історія залишалася яскравою та успішною.

Як дізнатись, хто цікавився та робив запит на кредитну історію?

Зареєструвавшись в українське бюро кредитних історій безкоштовно у розділі реєстр запитів кредитна історія ви побачите, хто, коли і з якою метою запитував дані щодо вас. Інформація у кредитній історії оновлюється згідно з графіком оновлення даних у партнерів бюро (від щотижневої до щомісячної передачі).

Де можна перевіряти свою кредитну історію?

● На офіційному сайті ubki.uа, у розділі Приватним особам - Кредитна історія;● в інтернет-банкінгу Приват24, у розділі «Мої рахунки - Кредитний рейтинг»;● у мобільному додатку Приват24, у розділі «Меню - Кредитний рейтинг»;● поштою, надіславши відповідну заяву на поштову адресу УБКІ.